zondag 22 januari 2012

LifeBook 1

Lifebook is een jaar lang les in tekenen, journaling en mixed media. Elke 2 weken is er een uitgebreide les via pdf en film. Tussendoor komen er nog extraatjes en er is een forum en facebook groep waar je feedback kan krijgen en je vragen kan stellen.
Aan het eind van het jaar heb je een boek met daarin minimaal 24 pagina's over jezelf en je creatieve groei.


Image

In de eerste les leerde we een 3/4 potret tekenen. Dus niet rechtvoor en ook niet van opzij, maar iets daar tussen in. Alsof dat nog niet genoeg uitdaging was werd er ook nog gevraagd om na te denken en te journallen over je positieve punten.

Image

De pagina heeft een flap gekregen. Voor de achtergrond heb ik gebruik gemaakt van de doodlepagina die ik gemaakt had via de online workshop van Traci Bautista.

Ik ben redelijk tevreden over het resultaat. Ik vind het eigenlijk een beetje jammer dat ik de les best braaf heb gevolgd, daardoor zit er weinig eigens in. Tegelijkertijd ben ik ook best trots op mezelf dat ik weer een portret heb getekend. Ik begin door te krijgen hoe het zit met de ogen en mond, nu de neus nog.

3 opmerkingen:

 1. very cool. I've heard a lot of people talking about Lifebook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Angenita! It's nice to meet you! I just recently joined the Just Journals challenge, and am glad to get the chance to see other artists' work and their blogs!

  Such a gorgeous spread! The portrait is so bright and colorful, and her eyes are so expressive!

  Looking forward to seeing more of your work on this blog and on the challenge page!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your pages Angenita.
  I am a total newbie and managed to do my first two pages.I have joined Just journals and been so inspired by all the work that you put into your journals...STUNNING...looking forward to seeing more of your work.
  Hugs
  Tracy
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen