maandag 30 januari 2012

inspiratie - valentijn

Het is alweer bijna valentijnsdag. Jaja, commercieel, je moet elke dag laten merken dat je van elkaar houd, romantische onzin, ik weet het. En toch vind ik het leuk om er een beetje aandacht aan te besteden.
Ik pak het niet groots aan, word hier toch niet gewaardeerd, maar een kleinigheidje, een extraatje, ja dat toch wel.

                                                        
bronIets lekkers voor de lunch :) Ik hoor zijn collega's al gniffelen. Misschien niet zo'n goed idee. Maar pannenkoeken in de vorm van een hartje vind ik wel weer erg leuk.


bronOf deze leuke krans. Staat leuk bij ons in de gang.
Een krans aan de deur vind ik iets huiselijks hebben. Iets gezelligs. En waarom zou je de krans niet aanpassen aan het seizoen met de bijbehorende feesten.


bronEen doos bonbons is natuurlijk altijd goed voor valentijn. Waarom niet gelijk je restjes wol en katoen opmaken voor deze "goed voor de lijn"chocolaatjes.
bronDit is een favoriet voor mij. Rolletjes rolo verpakt als staven dynamiet.
Supermakkelijk om te maken en het word hier wel gewaardeerd. Snoep is altijd goed :)Breng en haal je inspiratie voor deze week bij create-with-joy. Hoeft niet over valentijn te gaan. Alles wat jou inspireert is goed.

1 opmerking:

  1. Thank you for sharing these wonderful Valentine's Inspirations at Inspire Me Monday! I love them and look forward to seeing your shares this week!

    Ramona
    http://create-with-joy.com

    BeantwoordenVerwijderen