Plannen voor 2013


Plannen op creatief gebied die al klaar liggen om mee te beginnen:

  1. Ik heb de journalpages van Grace is overrated uitgeprint. Dit zijn 50 pagina's met lijstjes, herinneringen en quotes om te lezen en zelf aan te vullen. Met de voorpagina erbij zijn het 51 pagina's, dus voor elke week 1, met 1 week vakantie.
  2. Ik weet nu nog niet of Kate weer een kalender challenge gaat houden, maar ik wil zelf wel graag een overzichtje maken van wat ik gedaan heb. Ook de dagelijkse dingen wil ik vastleggen. Ik heb afgelopen jaar gemerkt dat zelf de kalender tekenen te veel werk voor me is. Ik kan me daar niet toe zetten. Voor 2013 heb ik een kalender geprint die ik kan invullen en versieren.
  3. Lifebook 2012 afmaken. Tam komt dit jaar terug met een 2013 versie. Vind ik heel erg leuk, maar ik heb in 2012 tot week 10 structureel meegedaan en daarna is het verslapt. Het ziek zijn en overlijden van mijn ouders hakte erin en lifebook was geen prioriteit. Ik hoop alle lessen af te kunnen ronden in 2013.
  4. Bij het inschrijven van Lifebook 2012 heb ik nog 2 workshops van Tam gekocht. Hier heb ik wel al iets mee gedaan, maar nog niet heel veel. Ook deze cursussen wil ik gaan afronden.
  5. Een cursus portret en figuur tekenen bij de volksuniversiteit. Ik wacht nog op bericht of er voldoende inschrijvingen zijn, maar ik ga er vanuit dat dat zo is. Les van een leraar die fysiek aanwezig is heb ik op tekengebied nog nooit gehad.
  6. Koken. Zoveel mogelijk recepten en kooktechnieken uitproberen. Gezond en lekker, maar ook ongezond en lekker. Zo lang het maar lekker is.
  7. Mijn huis opruimen en schoonmaken. Ik zoek naar bergruimte en een structuur die bij mij past, die er voor zorgt dat het huishouden overzichtelijk voor me word.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten