woensdag 12 augustus 2009

Serendipity ATC

De laatste tijd ben ik niet zo productief wat kunstels betreft.
Kunstels is geen schrijffout, het is verzonnen door iemand die het woord knutselen associeert met kinderen en haar creatieve uitspattingen geen kunst wilt noemen. Mijn eigen kunstels vind ik ook zeker geen kunst, het zijn knutsels, een fijn tijdverdrijf, leuke hobby. Soms word het helemaal niets en soms komt er iets verbluffends moois tevoorschijn. Ik hoop en probeer altijd het laatste. Ik heb er meestal geen diepere gedachte bij dan lekker ontspannen na een werkdag, een goed boek kan ook.
Knutselen is niet alleen voor kinderen en als het wel voor kids is, ach we willen allemaal graag jong blijven. Kunstels klinkt gewoon leuker dan knutsels.


Zoals gezegd, ik ben even niet zo productief. Mijn hoofd staat er niet naar, ik kan de rust niet vinden. Ik ben wel bezig met een prachtige ketting, alles in rocailles, monnikenwerk. Mooi, maar tijdrovend. Spelen met verf, papier en lijm spreekt me niet zo aan momenteel, geeft zoveel rommel wat weer opgeruimd moet worden.
Toch heb ik laatst een ATC gemaakt met de serendipity techniek. Een uitleg hiervan vind je hier. Een leuke manier om restjes papier op te maken en het eindresultaat is erg vrolijk.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Angenita,

  Het ziet er super uit hier en je ATC is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je ATC is super !
  Ik wens je heel veel succes in blog land .
  Lieve groet Rini

  BeantwoordenVerwijderen