dinsdag 4 juni 2013

Denkend aan de zomer

Bij Summerlong komen ook regelmatig journal thema's voorbij. Blijkbaar is in Engeland de lente/zomer ook nog niet begonnen, dus de vraag was hoe het weer nu was en waar je aan denkt bij de zomer.

Untitled


Ik denk aan picknicken en terrasjes, zomerjurkjes en camperen (al houd ik daar helemaal niet van). Ik denk aan klagen dat het zo warm is en op zoek naar de schaduw. Mijn benen jeuken niet meer van de kou, dat heeft plaats gemaakt voor zonne-allergie. Ik denk aan vrolijke mensen en je buren weer tegenkomen op straat. De was buiten drogen en ijsjes eten.

Untitled


De eerste pagina is een collage die ik link met glue-it-tuesday. Het was een leuk uurtje bladeren door tijdschriften op zoek naar zomerse plaatjes.
De tweede pagina heb ik gemaakt met ecoline. Ik ben vooral heel trots op de boom en de krab. Ik heb ze getekend zonder eerst op zoek te gaan naar hoe andere mensen dit tekenen en dat is voor het eerst dat ik zoveel vertrouwen in mijn tekenen heb. Het is in mijn journal en dat is natuurlijk een plaats om te oefenen, maar toch wil ik graag dat ook mijn journal mooi word.

Untitled






10 opmerkingen: