dinsdag 21 mei 2013

Afgelopen week hebben mijn man en ik de woonkamer aangepakt.
Ik wilde een paar kasten op een andere plek hebben, maar de muur was nogal verkleurd. En er lag een schilderij-ophang-systeem klaar om op te hangen.  Dus we zijn gaan verfen. En ik ben heel blij met het resultaat. Het is weer schoon en fris en de kamer lijkt veel groter. Helaas heb ik wel de rolgordijnen gesloopt, nu wilden we daar ook wel wat anders, maar dat was eigenlijk meer lange-termijn-planning. Het is niet anders.

Untitled

De meubels zoveel mogelijk ingepakt en de kleine dingen zoveel mogelijk naar boven. Tis vreselijk ongezellig en overal is het een troep tijdens zo'n klusweek.

Untitled

Nemo en Romy heb ik amper gezien deze week. Ze vonden het papier op de grond niet fijn en de geuren en herrie ook niet denk ik. Gonza vond het allemaal geweldig. Die heeft alles gadegeslagen en was niet uit zijn stoel te krijgen. Het plastic zat niet strak hoor, hij kroop er zelf onder en weer uit.

Untitled

Van cremekleur naar een meer grijzig wit. Het leuke van een totaal andere offwhite kleur gebruiken is dat je het resultaat zo goed ziet.

Untitled

De schilderijen in de woonkamer hangen nog niet, maar in het trapgat hangt alvast een verzameling van mijn man. Het zijn stickers met handgeschreven tags erop. Het is een onderdeel van de graffiticultuur, maar vertoont veel overeenkomsten met calligrafie.

Wanneer er weer gordijnen hangen gaan ook de schilderijen de woonkamer in. Ondertussen zijn we alweer bezig om de rest van onze verzamelingen mooi neer te zetten. Tot nu toe zit alles maar in dozen. We wonen hier alweer ruim 2 jaar en toch komt het er steeds niet van om er iets moois van te maken. De eerste stap is nu gezet.

2 opmerkingen:

 1. Er komt toch ook een after-foto?
  Want als het mooi is, willen wij het ook zien! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wanneer de gordijnen en schilderijen ophangen. We zijn nu druk bezig om alle verzamelingen die we hebben neer te zetten / op te hangen / te archiferen enz enz. Wanneer we daar mee klaar zijn krijgen jullie een rondleiding door ons "museum" :)

   Verwijderen