zondag 29 november 2009

in my dreams

In drukke tijden is het heerlijk om toch tijd voor jezelf te nemen. Nu dus een heerlijke zondagochtend achter mijn pc. Genieten van al het moois dat voorbij komt in blogland. Het is duidelijk dat kerst eraan komt. Overal zie je kerstkaarten en leuke versiersels en handgemaakte kadootjes. Ik heb weer heel wat leuke tutorials gebookmarkt.

En ik ben weer bezig geweest met Art Creation Friday. Deze week was er een mooie achtergrond geplaatst. Je zou hem zo kunnen laten, hij is nu al prachtig.Weer wat gespeeld met photoshop. Voor mij is het inmiddels wel duidelijk dat hier niet mijn passie ligt. O wat mis ik het knippen en plakken en de geur van verf en lijm. Maar nog even volhouden. Ik ontdek wel allerlei dingen die ik ook weer in mijn echte knutsels kan gebruiken en dat is wel weer heel erg leuk.
De foto en het plaatje van de roos heb ik van Collage Images, de swirl zit in een freebie set van Scrapgirls.

Nog een maand en dan woon ik in mijn nieuwe huis. Ik verheug me daar zo ontzettend op. Nu komt de stoom uit mijn oren, zoveel te doen, zoveel druk, maar toch, ik heb het heel erg naar mijn zin. Fluitend en zingend maak ik dingen schoon en stop ze in dozen. Dat is raar, want ik heb echt een hekel aan schoonmaken. Als ik denk aan de ruimte die we straks hebben, de prachtige keuken en badkamer en de tuin, dan word ik helemaal blij.
En dan is er ook weer de tijd om de dingen te doen die ik leuk vind. Heerlijk weer aan de knutsel, ik ben nog zoveel boeken tegengekomen die ik wil lezen of herlezen, koken voor vrienden en familie, genieten van het leven.

5 opmerkingen: