zondag 21 februari 2010

Edelsmeden

Ik was op zoek naar een vereniging om me bij aan te sluiten. Leek me leuk, wat mensen ontmoeten in mijn nieuwe woonplaats, een avondje de deur uit en iets leuks doen. Sportief ben ik niet, muzikaal ook niet, dus het was even zoeken. Bij toeval ontdekte ik een cursus edelsmeden, jaaaa dat is meer iets voor mij, creatief bezig zijn.

Inmiddels heb ik er een aantal lessen opzitten en ik vind het super. Wat is metaal een leuk materiaal om mee te werken. In de cursusruimte staan ook allemaal apparaten die je heel stoer doen voelen wanneer je ze bedient.
Ook de groep mensen is gezellig. Sommige zijn al jaren bezig met edelsmeden en de mooiste dingen worden gemaakt. Ik voel me dan ook heel erg een beginner en kan nu alleen nog maar dromen om zulke mooie sieraden zelf te maken.
Mijn eerste hanger heb ik af en ik ben er apetrots op.

DSCN0516_75

1 opmerking:

  1. Kan me voorstellen dat je daar apetrots op bent!
    Ik heb vroeger ook les gehad van een goudsmit en hele mooie dingen gemaakt. Toen de oudste kwam ben ik gestopt, omdat al die spullen in huis nou niet echt kindvriendelijk waren en daarna zijn we (diverse keren) verhuisd, dus toen was de afstand te groot en hier heb ik nooit meer iets in die richting kunnen vinden :-( Gelukkig wel weer andere leuke dingen (online).
    Ik wens je nog heel veel plezier en hoop je volgende werkstukken ook hier te kunnen bewonderen.

    Groetjes van Jolande

    BeantwoordenVerwijderen