woensdag 17 februari 2010

Art Journey dag

Afgelopen zondag heb ik de lange reis naar Sleen ondernomen.
Gelukkig werkte het weer goed mee, zo goed als geen sneeuw en ik heb lekker door kunnen rijden.

DSCN0571_83

De workshops waren leuk, heerlijk, geweldig.
Ik heb zo ontzettend veel geleerd! Misschien dat de meer ervaren stempelaar daar anders over denkt, maar voor mij als beginner waren het echte openbaringen.

DSCN0574_84

Wat mij vooral verbaasde was hoe simpel het eigenlijk is.
Bij het bovenste resultaat met ghosten is het belangrijkste het gebruik van het juiste papier. Ik heb die techniek al zo vaak geprobeerd zonder resultaat. En nu ineens.... ik heb een paar velletjes aangeschaft en een nieuw kastje ingericht: alleen maar stempelspul. Dat staat nu nog lekker breed uit, maar daar zal snel verandering in komen denk ik.

De tweede kaart is het werk van verschillende delen afdekken terwijl je kleur geeft. Het witte randje ontstaat dan vanzelf en ik vind het zo'n sjiek resultaat geven!

DSCN0569_82

Hier word als basis Terra Sahara gebruikt. Een leuk goedje waar je mooi relief mee kan maken. Ook dit was supermakkelijk om te doen. En het is een beetje geklieder, fijn, daar hou ik van.
Detail:
DSCN0563_81

De dames die de workshops gaven waren allemaal even enthousiast. Fijne leraressen. Ook de deelnemende dames waren erg gezellig. Ik heb zoveel leuke, creatieve mensen ontmoet. Het is toch wel erg leuk om met gelijkgestemde mensen iets te maken.

DSCN0578_85

De laatste workshop werd gegeven door Rachel Green. Zo mooi die stempels van haar, alweer een leuke ontdekking van deze dag.
Het relief en kleurverschil dat je kan maken met embospoeder en acrylverf is super:

DSCN0581_86

Het was een eind rijden, maar zeker de moeite waard. Ik heb zo'n leuke dag gehad en zoveel geleerd. De dag was goed verzorgd, alles verliep soepel en de lunch was lekker. Als bonus kregen we ook nog een goodiebag met stempels, tekstjes, frutsels en een stempeltijdschrift.
En in het echt shoppen is toch altijd leuker dan in een webwinkel :)

1 opmerking: