woensdag 1 augustus 2012

Woensdag / WOYWW

Woensdag, de dag waarop creatief blogland de deuren open zet en je uitnodigd een kijkje te nemen in hun creatieve ruimten.

Snapseed


Vandaag wil ik aan de slag gaan met mijn creatieve linkjes van afgelopen maandag. Eigenwijs als ik ben doe ik het weer eens op mijn eigen manier en volg ik de instructies niet op :)
Als bloempot neem ik een balkonbak. Deze past precies in het keukenraam en komt vol te staan met kruiden. Altijd verse kruiden bij de hand tijdens het koken, heerlijk!

SnapseedDe stoffen die ik leuk genoeg vond wil ik eigenlijk voor iets anders gebruiken. Maar ik kwam nog een doos vol papieren servetten tegen en die werken ook. Servetten zijn natuurlijk wel wat doorschijnender en fragieler dan stof, maar ik ben er zeker van dat het me lukt er iets leuks mee te maken.

Straks ga ik nog boodschappen doen en dan wil ik ook bloemen meenemen voor in een schaal. Ik heb een gezellig hoekje in de woonkamer en ook dat heb ik de laatste tijd verwaarloosd, ook daar moet verandering in komen.

Het voornemen om iets te doen met al die leuke idee├źn die je vind in blogland geeft me energie. Dat zou wel komen doordat ik eindelijk weer eens tijd voor mezelf in plan met een doel. Ik kan mezelf weer gaan ontwikkelen, zonder dat ik het gevoel heb daarmee een ander tekort te doen. Toegegeven, ik weet nog niet helemaal welke kant ik me op wil ontwikkelen, het beplakken van een bloempot kan je eigenlijk geen ontwikkeling noemen toch, ik heb wel het idee dat dit de eerste stap is.

Ik kwam laatst op een forum "project lekker wijf" tegen. Misschien niet de best gekozen titel, maar het doel van het project was goed voor jezelf zorgen. Gezond eten, voldoende bewegen, op tijd naar de kapper en laat jezelf ook eens verwennen met een massage of de sauna.
Dat zijn dingen die al redelijk normaal voor me zijn om te doen. Naar mijn idee is een lekker wijf ook iemand die iets te vertellen heeft, iemand die het leven leuk vind en dingen onderneemt, iemand die boeiend is. Voor mezelf begin ik aan een "project lekker wijf 2.0", een verzorgde vrouw die ook wat leuks doet in haar leven, niet alleen maar werken en zorgen.

Ik wens jullie allemaal een prettige woensdag. Bedankt voor de comments elke week, ik kan daar zo blij om worden :) Tot volgende week!


8 opmerkingen:

 1. your altered plant pot is looking good
  have a super woyww
  kay #82

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your altered plant pot! Those are wonderful napkins and put to a great use! Happy WOYWW!
  Carol N #106

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Angenita. Your herb planter looks beautiful. It will look even better on your kitchen window with the herbs in it. I think your plan to do things that please you is the right thing to do. We recently lost my Father-in-law and it is exactly what is helping my Mother in Law get through and begin to enjoy life again. WOYWW Hugs from Helen 19

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi I think anything that brings colour & a sense of creative energy into you life is good for you ! Hope your hot crafty chick project works out & the planter will be lovely full of herbs ! Ali #53

  BeantwoordenVerwijderen
 5. That planter looks great. I do like the top paper napkin, it reminds me of spring/summer when the daisys appear in the grass - Helen T #90

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I think the flower planter is going to look fab with the healthy herbs growing in it.
  I agree with the princple of the 'Hot Chick".
  We all need to nuture ourselves...not just others around us. As women, sometimes we put ourselves last...nuturing ourselves is rejuevenating!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. What a fab planter. Thanks for sharing.
  Catherine 137

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Your planter is going to look great, happy crafting.

  Eliza #16 again

  BeantwoordenVerwijderen