maandag 6 augustus 2012

Wat te doen in week 32

bron
Creatief bezig zijn:
Ik zoek nog een manier om de post waar ik nog iets mee moet doen te organiseren. Die zwerft nu vaak op tafel. Dit ziet er leuk uit en het is nog een recycling project ook!


bron 
Eten & drinken:
Dit recept is natuurlijk te simpel, maar de eieren zien er zo lief uit :) Het oog wil toch ook wat en ik hou er wel van als er iets in mijn lunchbox zit waar ik om kan glimlachen.

bron 
Lekkere drankjes voor een warme dag. Geen alcohol, maar wel een hoog coctailgehalte. Nu maar hopen dat het mooi weer word.

bron 
Beauty:
27 manieren om je haar te doen. En eigenlijk ziet het er niet eens zo ingewikkeld uit. Al valt dat soms wel tegen hoor, het blijft lastig om de achterkant van je haar goed te doen.
Mijn haar begint eindelijk weer een beetje lengte te krijgen, daardoor kan ik er wel veel mee, maar los dragen staat niet mooi meer, dan zijn het echt slierten.




2 opmerkingen:

  1. I could certainly use a document organizer like the one pictured in your post! My husband always gets irritated because my bills and mail are always scattered all over our house, and this colorful yet functional organizer would be a great help! Thanks for sharing!:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die cocktails zijn aan mijn favs toegevoegd! Yum!

    BeantwoordenVerwijderen